Info za izlagače

Prostor gde se odvija manifestacija “Sajam ženskog inovacionog preduzetništva” je izgrađen od sajamske konstrukcije (štandova) sa binom, rasvetom i audio-video prenosom.

Na sajmu se izlagačima pruža mogućnost javne prezentacije, na centralnoj bini pred direktorima javnih preduzeća i predstavnika privredih institucija i ostalih izlagača. Učesnici će u okviru prezentacija imati priliku da predstave svoj kolektiv, kompaniju i rešenja direktno korisnicima kojima su i namenjena.

Mesta su ograničena, sajamski prostor i konstrukcija po izlagaču je 2,5 m x 2,5 m, a  po potrebi mogu biti i veći.

Naš tim će pružiti podršku svim izlagačima u smernicama za kreativnija rešenja izlagačkih prostora.

Na manifestaciji će biti organizovan i okrugli sto na temu razmene iskustva pozitivne i negativne prakse na tržištu inovacija u zemlji i inostranstvu.

Obezbeđeni su i mokri čvorovi i toaleti, napajanje električnom energijom kao i zaštita profesionalnog obezbeđenja svih 48 sati manifestacije.

Česta pitanja

Prijavljivanje je krajnje jednostavno. Potrebno je da ispunite formu koja se nalazi na početnoj strani našeg sajta. Nakon toga u kratkom roku kontaktiraće vas neko iz našeg tima

Ovogodišnji “Sajam Ženskog Inovacionog Preduzetništva” okuplja žene čije se firme i kompanije nalaze na teritoriji grada Beograda. Uslov bi dakle bio da je Vaša firma iz Beograda.

Prostor gde se održava sajam je ograničen i zato vas molimo da svoju prijavu pošaljete što pre kako bi osigurali učešće.

Da, sve je besplatno. Nastup na sajmu, štandovi i izložbeni prostor kao i sve  potrebno za što bolje predstavljanje.

Ne. Ulaz za oba dana manifestacije slobodan je za sve posetioce.

S’ obzirom da je u pitanju manifestacija koja se zove “Sajam ženskog inovacionog preduzetništva” poželjno jeste, ali nije neophodno. Ukoliko je vlasnik određene inovacione kompanije koja je izabrana za učešće na sajmu, muškarac, on treba da delegira predstavnice koje će  kompaniju predstavljati na sajmu. 

Jeste ukoliko kompanija ili firma koja vrši prodaju ispunjava sve zakonske uslove za to.

Učešće na Sajmu je besplatno

Molimo da Vašu prijavu za Sajam popunite što pre, s’ obzirom na ograničene kapacitete. Prijavljivanje se vrši jednostavnim popunjavanjem kontakt forme na početnoj strani sajta. Nakon toga, kontaktiraće Vas neko iz našeg tima.