Karavan ženskog preduzetništva u Gornjem Milanovcu

Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo da je događaj “Karavan ženskog preduzetništva – Kafa sa preduzetnicama” uspešno završen u Gornjem Milanovcu. Ovaj inspirativni događaj, održan 19. marta u prostorijama Kulturnog centra ”Mija Aleksić”, okupio je brojne preduzetnice, stručnjake i predstavnike lokalne zajednice, pružajući jedinstvenu priliku za umrežavanje, razmenu iskustava i sticanje korisnih informacija.

Karavan ženskog preduzetništva organizovalo je Udruženje žena preduzetnica Šumadije i Zapadne Srbije je u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Opštinom Gornji Milanovac, a sa ciljem podrške malim biznisima koje vode žene. Prvo mesto koje je Karavan posetio bila je Smederevska Palanka, dok je Gornji Milanovac bio sledeća destinacija u planiranom obilasku deset gradova i opština širom Srbije.

Na događaju su prisustvovali eminentni gosti iz sveta preduzetništva i javnog života. Među njima su bili Branislava Simanić, direktor Privredne komore Srbije, Tijana Prica, cenjena novinarka i voditeljka, Katarina Beljić, predsednica Sekcije za omladinsko preduzetništvo Privredne komore Srbije, Ivana Korab, uspešna preduzetnica, Ivana Joksić, predsednica Udruženja žena predizetnica Šumadije i Zapadne Srbije, Ivica Racić, vlasnik agencije za marketing na društvenim mrežama The Social Papi, i Dejan Kovačević, predsednik Opštine Gornji Milanovac. Njihovo prisustvo pružilo je dragocenu podršku svim učesnicama.

Cilj ovog projekta je ekonomska osnaživanje žena i podrška malim biznisima koje vode dame. Karavan je pružio ne samo podršku ženama koje već vode svoje poslove, već i onima koje tek planiraju da započnu svoj biznis. Inspirativni razgovori, korisni saveti i mogućnosti za umrežavanje doprineli su uspehu ovog događaja.

Žensko preduzetništvo igra ključnu ulogu u razvoju privrede, ne samo u Srbiji već i širom sveta. Podrška ženama u biznisu vodi ka većoj ekonomskoj ravnopravnosti, inovacijama i stvaranju novih radnih mesta. Preduzetnice donose različite perspektive i pristupe poslovanju, što doprinosi dinamičnijem i konkurentnijem tržištu.

Karavan ženskog preduzetništva ima za cilj da osnaži žene, pružajući im neophodne alate i podršku za uspešno vođenje biznisa. Kroz ovakve inicijative, radimo na stvaranju okruženja koje podstiče i slavi žensko preduzetništvo, istovremeno rešavajući izazove sa kojima se preduzetnice suočavaju.

Podeli sa prijateljima

Slični događaji