Učešće na Austrijsko-Srpskom Sajmu ženskog preduzetništva u Beču

Sa ponosom smo predstavljale Srbiju na istorijskom događaju!

Učešće na prvom Austrijsko-Srpskom Sajmu ženskog preduzetništva u Beču bilo je za nas iz Udruženja žena preduzetnica Šumadije i Zapadne Srbije neponovljivo iskustvo. Bila nam je velika čast i zadovoljstvo što smo imale priliku da predstavimo svoje proizvode i usluge publici u Beču.

Zahvalnost za otvorena vrata i podršku

Izražavamo srdačnu zahvalnost OSF “Društvu Ausrijsko-Srpskih žena”, koje nas je pozvalo da budemo deo ovog pionirskog događaja.

Posebna zahvalnost ide gospođi Gudrun Kugler, konzultki Ambasade Austrije u Beogradu. Njena posvećenost unapređenju ženskog preduzetništva u Srbiji je za nas dragocena inspiracija. Gospođa Kugler je svojim zalaganjem i otvorenošću pokazala put razvoja i ohrabrila nas da neprestano napredujemo.

Snažne žene, snažni rezultati

Ne možemo a da ne iskažemo ogromnu zahvalnost i gospođi Ranki Savić Čargić, predsednici Udruženja Srpsko-Austrijskih žena i inicijatorki i organizatorki ovog fantastičnog sajma. Njena energija, duh i neumorna volja su nam svima dale lekciju o moći ujedinjenja. Zajedno smo ostvarili nešto veliko i pokazali šta žene mogu postići uz međusobnu podršku.

Zahvalnost partnerima i budućim saradnjama

Zahvaljujemo se i gospodinu Mladenu Filipoviću, šefu Predstavništva Republike Srpske u Beču, na otvorenim i produktivnim razgovorima sa našim članicama. Verujemo da će ovo biti početak dugotrajne i uspešne saradnje kroz buduće zajedničke projekte.

Zajedno smo jače!

Najveću zahvalnost šaljemo ženama iz Udruženja “Ona je vredna” iz Vojvodine. Predsednica pomenutog Udruđenja je podržala našu inicijativu da se sva udruženja ujedine i da napravimo revolucionarne promene.

Podeli sa prijateljima

Slični događaji