Aktivnosti Udruženja žena preduzetnica Šumadije i Zapadne Srbije

1

Konferencija “Preduzetništvo bez granica – Žene koje menjaju svet”

Sa ciljem promocije ženskog preduzetništva u regionu, 16. aprila 2024, konferencija je obezbedila platformu za edukaciju, mentorstvo i umrežavanje, pružajući ženama preduzetnicama priliku da unaprede svoje poslovne veštine, razviju samopouzdanje i inspirišu druge žene na preduzetnički put.

Pročitaj članak

2

Karavan ženskog preduzetništva u Gornjem Milanovcu

“Karavan ženskog preduzetništva – Kafa sa preduzetnicama”, održan 19. marta u prostorijama Kulturnog centra ”Mija Aleksić” u Gornjem Milanovcu, okupio je brojne preduzetnice, stručnjake i predstavnike lokalne zajednice, pružajući jedinstvenu priliku za umrežavanje, razmenu iskustava i sticanje korisnih informacija.

Pročitaj članak

3

Austrijsko-Srpski Sajam ženskog preduzetništva u Beču

Učesće na prvom Austrijsko-Srpskom Sajmu ženskog preduzetništva u Beču bilo je za nas iz Udruženja žena preduzetnica Zapadne Srbije i Šumadije neponovljivo iskustvo. Bila nam je ogromna čast i zadovoljstvo što smo imale priliku da predstavimo svoje proizvode i usluge publici u Beču.

Pročitaj članak

Ubrzaj put do uspeha - Postani članica Udruženja žena preduzetnica Šumadije i Zapadne Srbije

Poveži se sa zajednicom poslovnih žena koje te razumeju. Dobićeš podršku, znanje, resurse, mentorstvo koje ti je potrebno da podigneš svoj biznis na viši nivo.

Postani članica